TOP

Španija letnji kamp

po osobi / aranžmanu
(0 Reviews)
Kalelja je primorski grad u Costa del Maresme, udaljena je svega 60km od Barselone. Kalelja je grad sa više od 650 godina istorije, sa oko 3km dugačkom peskovitom plažom sa čistim peskom i intezivnom plavom bojom. Najduža plaža Maresme, blaga klima i širok spektar smeštaja čine Kalelju idealnom destinacijom za nezaboravan odmor.

DOBRODOŠLI u predivni svet sportskog & aktivnog ODMORA!
Wonder Sport Camp pravi je izbor za aktivne ljude. U Wonder Sport Camp-u sve je podređeno sportu, vežbanju i mnogim drugim aktivnostima koje vam nudimo. Povežite se sa prirodom tokom sportskih aktivnosti. Ne morate biti odličan sportista  potrebno je samo da imate želju da nam se pridružite. Garantujemo vam nezaboravna iskustva sa našim timom i decom koja dolaze iz raličitih delova sveta, na terenu, na plaži ili gde god želite da uživate u najboljem aktivnom sportskom odmoru.
Opšta pravila:
Naš tim svakodnevno organizuje sve aktivnosti Kampa.  Ovaj zabavni program omogućuje kamperima da učestvuju u zanimljivim igrama, ostvare nova prijateljstva, osnaže svoje samopoštovanje i komunikacione veštine.
Letnji sportski kamp pruža priliku da isprobate puno novih aktivnosti i ostvarite napredak u različitim sportovima kao što su plivanje, aerobik, zumba, odbojka i još mnogo toga …
Svakodnevni program: jutarnje trčanje i razgibavanje na plaži, doručak, beach time (turnir u odbojci, fudbal, plivanje, zumba, zabavne igre i još mnogo, mnogo toga), ručak i slobodno vreme, sportske aktivnosti i zabava na plaži, slobodno vreme, večera, večernja zabava i aktivnosti
Aktivnosti van kampa:
Fakultativni izleti: Razgledanje Barselone (Sagrada Familia, Park Gaudi, Aquarium, Magic fountains), Camp Nou, Flamenko Show, Monserrat Sportovi.
Na vaš zahtev možemo organizovati sledeće sportske aktivnosti: tenis, fudbal, košarka, rukomet, olimpijski bazen
Dodatne informacije:
Kamp je otvoren za pojedince, grupe, timove i sportske klubove na svim nivoima veština: od početnika do stručnjaka koji su spremni da svoju igru podignu na viši nivo. Ne postoji starosna granica za kampere.
Roditelji se mogu prijaviti na letnji sportski kamp i uključiti se u slobodne aktivnosti. Turnir u odbojci na pesku biće organizovan na plaži u Kalelji, uz podršku opštine Kalelja. Na njemu mogu da učestvovati poluprofesionalni i amaterski odbojkaški sportski klubovi, timovi i svi zainteresovani Kamperi. Pravila turnira će biti poslata svim takmičarima nakon registracije.
Od kampera se očekuje da se prema svima, kolegama kamperima, osoblju i trenerima odnose sa poštovanjem, fer i korektno. Od svakog Kampera se očekuje da bude posvećen, profesionalan i iskren. Svi Kamperi će dobiti sertifikat za učešće na Kampu, medalje za najbolje kampere i mnoga druga iznenađenja.
Smeštaj:
Kamperi će biti smešteni u hotelu 3 *** samo 100 – 200 m od plaže u sobama sa 3 i 4 kreveta sa sopstvenim kupatilom. Za grupe, timove, klubove preko 25 osoba, za trenere / nastavnike i vozače biće obezbeđene dve dvokrevetne sobe po grupi.
Kotizacija za učešće i uslovi plaćanja:

Period 24/06 – 01/07 = 349 eura po osobi

Doplata za svaku dodatnu dvokrevetnu sobu: = 35 eur pp
Vaša prijava je garantovana tek nakon uplate depozita od 30% ukupne cene kotizacije.
Plaćanje može biti preko računa, kreditnom karticom ili u gotovini.
Smeštaj 
Kotizacija obuhvata smeštaj u hotelu 3 *** za 7 noćenja sa uključena tri obroka dnevno (buffet), troškove organizacije, sportsku opremu, sportski i zabavni program, učešće na turniru u odbojci na pesku i profesionalno osoblje i trenere. Za sportske klubove / timove sa više od 25 kampera, boravak za jednu osobu u višekrevetnoj sobi je gratis.
Oprema i odeća:
1. Potrebno je poneti odeću adekvatnu za sportske aktivnosti
2. Svaki kamper će dobiti jednu majcu kampa po dolasku
Svaki kamper mora imati važeću polisu zdravstvenog osiguranja koji pokriva sve moguće slučajeve – sportske povrede ili nesreće. Doktor je na raspolaganju 24 sata i uvek je dužan da brine o deci. Kvalifikovani treneri dostupni su u svako doba tokom perioda kampa i pomoći će vam da se provedete na najbolji mogući način.
Transport i uslovi putovanja:
Wonder Sport Camp organizuje autobuske transfere do kampa u Španiji.
Cijena autobuske karte koja uključuje dvije noći u Italiji (sa doručkom) = 170 Eur. po osobi
Raspored putovanja autobusom:
1. dan – 21.06. – Berograd, Srbija
21:00 Sastanak sa grupom.
21:30 Odlazak u Italiju i noćna vožnja. – Beograd – Zagreb – Venecija.
2. dan – 22.06 – Venecija
Dolazak ujutro. Fakultativni izlet brodom do Venecije (Trg Marko, most Rialto, Grand kanal i sl.).
Smeštaj u hotelu i noćenje.
3. dan – 23.06. – Verona
Doručak. Nakon doručka odlazak u Veronu i razgledanje.
Nastavak putovanja do Kalelle. Noćna vožnja.
4 dan – 24.06. – Kalella
Dolazak u popodnevnim satima i smeštaj u hotelu. Ručak, večera, objašnjenje osnovnih pravila i kratak uvod u grad i program kampa. Noćenje.
4-10 dan – Wonder Sports Camp – Calella 2020 – 24.06 – 01.07
Doručak, ručak, večera – Švedska.
Sportske i zabavne aktivnosti u okviru programa ispunjene su puno druženja sa različitim učesnicima iz mnogih evropskih zemalja.
Neobavezne posete Barseloni: Katedrala Sagrada Familia, Akvarijum, Čarobne fontane, Kamp Nou, Park Guell, panoramski pogled na grad i još mnogo toga.
11. dan – 01.07. – Kalela – Cannes – Nice – Monako i Monte Carlo
Priprema doručka i povratka. Rano odlazimo i krećemo ka Kanu
Dolazak u Cannes Razgledanje grada i odlazak u Nicu.
Popodne ćemo biti u Monaku i Monte Carlu.
Razgledanje i oko ponoći krećemo u Milan.
12. dan – 02.07. – Milano
Dolazak u Milano i smeštaj u hotel. Razgledanje Milana. Noćenje
13 dan – 03.07  Slovenija – BTC
Doručak u Milanu i polazak za Sloveniju – Ljubljana (Shopping BTC) pauza od 3-4 sata. Noćna vožnja do Srbije. (Ljubljana – Zagreb – Beograd).
14 dan – 04.07 – Srbija
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.
Usluga preuzimanja sa aerodroma:  Tim Wonder Sport kampa može da Vam organizuje prevoz za klubove/timove koji dolaze avionom, preuzimajući ih sa aerodroma u Barseloni ili Đironi, i nazad na isti aerodrom. Troškove autobuskog prevoza plaćaće kamperi i košta 650 evra po grupi (za više od 25 osoba) u oba smera.
Kako se registrovati:
Popunite obrazac za prijavu na web stranici i pošaljite kamp timu do 5. Maja 2020.
Za fizička lica: kopiju pasoša mora se priložiti uz obrazac za prijavu
Za grupe: spisak svih učesnika sa podacima o datumu rođenja i broju pasoša mora biti priložen uz prijavu
NAKON PRIJAVE: Odmah ćete dobiti e-mail kojim potvrđujete registraciju. Prijavni „paket“ sa detaljnim informacijama o programu kampa biće poslan e-poštom nakon 20. Maja 2020.
You don't have permission to register