TOP

Italija – letnji kamp

po osobi / aranžmanu
(0 Reviews)
Italija je jedna od najlepših zemalja u Evropi. Naš tim vam omogućava da posetite najatraktivnije destinacije i jednu od najposećenijih turističkih destinacija. Kamp će se održati u Cesenatico u Italiji, prelepom drevnom i modernom gradu na Jadranu. Jedna stvar koju ćete primetiti odmah je kanal koji je dizajnirao Leonardo da Vinči. Divno malo mesto sa velikom plažom u koju se zaljubljujete na prvi pogled.
DOBRODOŠLI u predivni svetsportskog & aktivnog ODMORA
Wonder Sport Camp pravi je izbor za aktivne ljude. Nudimo savršenu mješavinu za aktivan sportski odmor pod suncem. Wonder Sport Camp vrti se oko sporta, vežbanja i brojne aktivnosti u ponudi učinit će vaše putovanje ugodnijim. Ne morate biti dobri u sportu ili u dobroj formi – samo želite da nam se pridružite. Garantujemo nezaboravna iskustva na terenu, na plaži ili gde god odlučite da uživate u najboljem aktivnom sportskom odmoru.
Opšta pravila:
Svakog dana u kampu, aktivnosti organizuje naše lideri. Zabavni program omogućava svim kamperima da učestvuju u zabavnim igrama, sprijatelje se, razvijaju samopoštovanje i rade na svojim jezičkim veštinama.
Letnji sportski kamp nudi vam mogućnost da isprobate mnoge nove aktivnosti i napredujete u raznim sportovima kao što su plivanje, fudbal, košarka, zumba, odbojka na pesku i mnoge druge aktivnosti.
Aktivnosti kampa:
– Turnir u odbojci na pesku
– Košarka, Fudbal
– Zabava na plaži
– Mali maraton u trčanju
– Karaoke
– Vipeout
– Potraga za bogatstvom
Aktivnosti van kampa:
Fakultativni izleti: Razgledanje Rima (Fontana Trevi, Koloseum, Vatikan, španske stepenice Panteona itd.), poseta Firenci i njenim znamenitostima, poseta Postojinskoj Jami, znamenitosti i muzeji u Cesenatico
Kamp je namenjen pojedincima, grupama, timovima i sportskim klubovima svih nivoa: od početnika do profesionalaca koji su željni napredovanja i uzdizanja igre na viši nivo.
Smeštaj
Smeštaj grupa biće u kampu u Ćesenatiku, Italija – Prvi red u blizini plaže. Grupe će biti smeštene u sobama sa 4/5/6 kreveta sa sopstvenim kupatilom. Hrana je na bazi punog pansiona sa tipičnom italijanskom hranom. Ležaljke i suncobrani nalaze uz more na privatnoj plaži.
Pažnja: Prema turističkom zakonu, turistička taksa se prikuplja prvih 7 dana boravka u kampu i direktno se plaća kampu. 0,5 evra po osobi/po danu (samo za goste starije od 14 godina)
Uslovi plaćanja:

Naknada za učešće: Period 08.07. – 19.07. = 519 evra po osobi

Depozit 30% od ukupnog iznosa potreban je kako bi Vaša prijava bila validna.
U cenu je uračunat smeštaj u kampu za 7 dana – 6 noćenja sa punim pansionom, doručak – ručak – večera, usluga prevoza, DVE noći u Rimu i JEDAN Florence doručak i troškovi organizacije, sportska oprema, sportski i zabavni program, učešće na turniru u odbojci na pesku i profesionalnim trenerima.
Za sportske klubove/ timove sa više od 25 kampera, jedna osoba je besplatna.
Naplata za učešće može se platiti preko računa, kreditnom karticom ili u gotovini.
Svaki kamper/ sportski klub treba da plati 25% nakon prihvatanja registracionog obrasca.
Naučite engleski ili italijanski jezik sa Wonder Camp!!!
Engleski i italijanski za sve uzraste i nivoe od A1 do C2. Program je dinamičan, interaktivan i pažljivo odabran kako bi odgovarao starosti učesnika. Uspešno i brzo napredovanje u proučavanju jezika i njegove primene. Svaki učesnik bira jezik (engleski ili italijanski). Ispitivanje nivoa jezika u skladu sa zajedničkim evropskim okvirom.  3 sata svaki dan (6 dana). Na kraju, svaki kamper će dobiti potvrdu o kursu. Jezični kurs zahteva najmanje 10 učesnika. Kurs letnjeg kampa NIJE obavezan i svaki polaznik može izabrati da li će ga pohađati ili ne. Nastavu predaju diplomirani profesori engleskog i italijanskog jezika, sa iskustvom u radu sa studente, kao i ovlašćenim sudskim prevodiocem sa engleskog i italijanskog jezika.
Cena za kurs jezika – 90 EUR.
Oprema i odeća:
Učesnici moraju biti obučeni u laganu sportsku odeću prikladnu za aktivnosti
Za svakog učesnika obezbeđen je dres
Osiguranje i bezbednost:
Svaki kamper mora imati važeću polisu zdravstvenog osiguranja koja pokriva sve moguće slučajeve – sportske povrede ili nesreće. Doktor je na raspolaganju 24 sata i uvek je dužan da se brine o deci.
Kvalifikovani treneri i nastavnici dostupni su u svako doba dana tokom perioda kampa i pomoći će Vam da se na najbolji mogući način provedete na odmoru.
Transport i uslovi putovanja:
Wonder Sport Camp organizuje autobusku liniju za put u Italiju.
Grupe iz Srbije bi trebale same da plate putne troškove do Skoplu i nazad, jer polazak za sve grupe iz Balkana je Skoplju. Wonder Camp može vam pomoći organizovanju prevoza do Skoplja.
Raspored putovanja autobusom:
1. dan – 08.07. – Makedonija
11.00 Sastanak sa grupom u Skoplju.
Odlazak u luku Igoumenitsa, Grčka. Uveče stižemo u Igoumenitsa gde se vozimo trajektom do Barija, Italija. Cena trajekata 28 Eur.
2. dan – 09.07. – Bari – Rim
Dolazak u Bari
Krećemo u Rim. Dolazak u Rim u popodnevnim satima. Hotelski smeštaj i večernje razgledanje grada.
3. dan – 10.07 – Rim
Doručak i celodnevno razgledanje Rima. Koloseum, Panteon, Vatikan, fontane Di Trevi itd. Povratak u hotel i poseta diskoteci u Rimu. Noćenje.
4. dan – 11.07 – Rim – Firenca
Doručak i odlazak u Firencu. Smeštaj u hotelu i razgledanje grada. Noćenje.
5. dan – 12.07 – Firenca
Nakon doručka krećemo u Pizu. Razgledanje Pize. Krećemo do Činkve Terre, kratak odmor i razgledanja. Krećemo prema Jesenatico. Smeštaj u večernjim satima. Večera i noćenje
5. do 11. dan – Wonder Camp!
Doručak, ručak, večera.
Sportske i zabavne aktivnosti u okviru programa ispunjene su sa puno druženja sa različitim učesnicima iz mnogih evropskih zemalja.
11. dan 18.07. – Cesenatico – Slovenija
Doručak i polazak za Postojinsku Jamu, Slovenija. Poseta i razgledanje. Polazak prema Beogradu, Nišu, Makedoniji – noćna vožnja.
12 dan 19.07
Dolazak u Srbiju – Makedoniju u jutarnjim satima.
Kako se registrovati:
Popunite obrazac na web stranici i pošaljite kamp timu do 15. Maja 2020. godine.
– Za fizička lica: kopija pasoša mora biti priložen uz obrazac za prijavu
– Za grupe: spisak svih učesnika sa podacima o datumu rođenja i broju pasoša mora biti priložen uz prijavnicu.
NAKON PRIJAVE: Odmah ćete dobiti e-mail kojim potvrđujete registraciju. Prijavni paket sa detaljnjim informacijama o programu kampa biće poslat e-poštom nakon 30. Maja 2020.
You don't have permission to register