TOP

Hotel Rtanj – Kopaonik

po osobi / aranžmanu
(0 Reviews)
Rtanj“ je smešten na Kopaoniku, ispod vrha „Mali Karaman“, na nadmorskoj visini od 1786 metara, na samoj skijaškoj stazi, na 1,7 km od Ski-centra Kopaonik. Jedno od najpoznatijih mesta na najlepšoj planini Srbije. Prvi put je „Rtanj“ otvoren 1958. godine, a potpuno rekonstruisan 2013. godine. Tokom svih ovih godina postao je jedno od ikoničnih mesta na Kopaoniku, pre svega zbog specifične atmosfere i dobre zabave za sve uzraste.
Pored odličnog položaja na samoj stazi, svim gostima „Rtanj“ svako jutro nudi besplatni čas skijanja i borda, posebno vodeći računa o deci za koju organizujemo ski kampove koji se održavaju tokom cele godine, sa mogućnošću ulaska u ski klub „Rtanj“ koji je najtrofejniji u regionu! Pored pregršt zimskih i letnjih sportskih aktivnosti u „Rtnju“ možete fenomenalno jesti u „Odžakliji“, najstarijem restoranu na Kopaoniku.
Sve hotelske sobe sadrže garderober, flat-screen TV i sopstveno kupatilo.
Svim gostima „Rtnja“ je obezbeđen besplatan parking u ograđenoj parking zoni.

Pregled

0.0
Rating 0
Higijena 0
Lokacija 0
Usluga 0

Post a Comment

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Cene su na bazi polupansiona, po osobi, po danu.
Napomene:
- Deca od 03-12 godina plaćaju 70% cene.
Paket uključuje:
- Korišćenje Avantura parka
- Veštačke stene
- Hiking ture
- Orijentiring u prirodi
- Teretane u objektu
- Mountain bajkove
- Popust na školu jahanja
 

Specijalni program:

 

Škola jahanja 

 
Bazirano na 7-dnevnom boravku. Cena za 7 polupansiona, sa školom jahanja ( 5 časova u manježu + završno terensko jahanje) po ceni od 43.600.

 

Jahački vikend

 
Cena po osobi 18.000 dinara. U cenu uključena 2 polupansiona i jedan jahaći dan sa vodičem ( jahanje u trajanju od cca 4 sata, sa obrokom u prirodi, u petak upoznavanje sa konjima i jahanje u manježu). Nije dozvoljeno za decu mlađu od 15 godina, dok stariji moraju imati dozvolu roditelja.
Period boravka petak – nedelja.

 

Avantura vikend 1

   
Period boravka petak – nedelja.
Cena paketa 13.000 dinara po osobi. U cenu uključen prolazak kroz Avantura park, zip-line, stena i hiking tura do Nebeskih stolica ( Rtanj – Pajino preslo – Nebeske stolice i nazad). Ručak na Nebeskim stolicama.

 

Avantura vikend 2

   
Period boravka petak – nedelja.
Cena paketa  35.000 dinara po osobi. U cenu uključena 4-satna vožnja kvadovima po Kopaoniku. Ručak na Nebeskim stolicama

 

Avantura vikend 3

 
Period boravka petak – nedelja.
Cena paketa 14.200 dinara po osobi. U cenu uključena 2 polupansiona i kajaking tura, vožnju kajaka kroz dolinu stare Raške i ručak u prirodi
 
You don't have permission to register