TOP
Image Alt

O nama

Turistička agencija Epic travel osnovana je 2014 godine a od maja 2017. posluje kao potpuno samostalno privredno društvo.
Osnovna delatnost je organizacija i prodaja turističkih aranžmana za sve svetske destinacija od kojih je vodeća i dalje Grčka sa svojim prelepim plažama u najpopularnijim letovalištima, koja već godinama privlače neverovatan broj turista iz Srbije. Smeštaj koji se nudi, u vilama i hotelima je visokog kvaliteta. Naši zaposleni sa višegodišnjim iskustvom u turizmu predložiće Vam raznovrsne opcije za povoljno i jeftino letovanje u raznovrsnim mestima severne Grčke, od kojih su najatraktivnija ona na Halkidikiju (Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Sarti…), u Olimpijskoj regiji (Paralia, Olympic Beach,Leptokarija, Nei Pori…) , zalivu Strimonikos (Nea Vrasna, Asprovalta, Stavros) kao i na Grčkim ostrvima (Tasos, Krf, Skijatos, Lefkada…). Pored Grčke, agencija nudi aranžmane i za Tursku, Bugarsku, Španiju, Italiju,  programe za boravak i rad studenata u inostranstvu, kao i organizacijom simpozijuma, kongresa, stručnih skupova i manifestacija.
Turistička agencija Epic travel poseduje licencu organizatora pod brojem OTP 380/2020  kategorije A20 od 13.02.2020. godine.
You don't have permission to register