TOP
Image Alt

More i provod

Sunčev breg je jedno od najpopularnijih destinacija za mlade. Nalazi se na oko 35 km severno od Burgasa i na samo 5km od Nesebra. Prepoznatljivo je po plažama koje su dugačke više od 9km a široke 40m i obiluju barovima i kafićima, u kojima gosti mogu uživati u hladnim napicima, a mogu i iznajmiti ležaljke i suncobrane i uživati na plaži. U večernjim satima, mnogobrojni beach barovi postaju diskoteke poznate po dobrom noćnom provodu uz najveće svetske umetnike i DJ-eve, uključujući Armina Van Buurena, Davida Guettu, Tiesto Nick Varrena i mnoge druge. Po kvalitetu provoda Sunčev breg često porede sa Ibicom ali su cene mnogo pristupačnije.
Mesto je poznato kao „grad hotel“ jer u hladovini zelenih površina i parkova postoji više od 800 hotela svih kategorija sa oko 300.000 postelja. Pored hotela letovalište ima i pozorište, bioskop na otvorenom, brojne restorane, mehane, pabove, šoping centre, suvenirnice, Aqua park, dečije igraonice, terene za sportove… Iz Sunčevog Brega turisti mogu otići i na susedne plaže, peške, minibusevima ili brodićima, koji svakodnevno saobraćaju do Nesebara i ostalih mesta. Cena karte u brodićima varira zbog velike konkurencije među prevoznicima.
Najpoznatiji beach barovi diskoteke su :
Cacao Beach Club je osnovan još 2003. godine i ugostio je internacionalne DJ-e poput Viktora Kalderona, Audiobulija, Ričija Hautina, Marka Najt, Rogera Sančeza… Svakog leta, obično u julu i avgustu, u klubu se održava Solarni letnji festival. Iako je jedno od najpopularnijih mesta za noćni život, vredi ga posetiti i tokom dana. Prostrani bar na plaži ima udobne ležaljke na pesku, kao i senoviti prostor za sedenje oko bara. Elektronska muzika je okuplja goste , tako da uvek možete očekivati najnovije hitove i remikse u pozadini dok pijete koktele.
Bedroom Beach bar je elegantan noćni klub u kojem možete uživati u koktelu preko dana ali i plesati celu noći. Bar na plaži ima ležaljke na krovu i infiniti bazen za sunčanje, a noću publika uživa u muzici okružena ekstravagantnim interijerom napravljenom od prirodnih materijala sa puno zelenila.
Beach Baru Mexo sa svojim slamnatim krovom, i drvenim i kamenim nameštajem ima za cilj da gostima pruži ukus Afrike i Latinske Amerike. Tokom dana je ovde opuštena atmosfera, uz laganu muziku u pozadini i veliki izbor koktela i svežih sokova po pristupačnim cenama. Zabava poćinje nakon zalaska sunca uz letnje hitove i paljenje vatre.
La Cubanita je mesto na kojem se organizuju tematske zabave posvećene egzotici dalekih destinacija uz samu plažu i muziku uživo.
KlubIceberg Cph ima različite tematske zabave svake večeri, a sviraju i domaći i strani DJ-evi. Klub se nalazi u centru Sunčevog brega i visoko je ocenjen kao jedan od najboljih noćnih klubova u mestu.
Lazurje jedno od najkosmopolitskijih mesta u Sunčevom bregu. Ima dve etaže i prostranu otvorenu terasu. Ne zaboravite kupaći kostim jer i Lazur ima bazen. Klub se nalazi na glavnom šetalištu Sunčevog brega.
Den Glade Viking („Srećni Viking“) se nalazi na glavnom šetalištu u Sunčevom bregu. Mesto je ležerni bar na plaži tokom dana a ludi zabavni centar noću sa kapacitetom za više od 2.000 ljudi. Najbrojniji posetioci su turisti iz skandinavskih zemalja.
Graffiti Club postoji već više od 25 godina. Nalazi se nedaleko od plaže i vodi razne promocije tipa happy hour, uključujući besplatne koktele za dame u odabranim danima. Otvara se pre zalaska sunca, ali se zabava zagreva oko ponoći.
Room 2 se nalazi u delu Sunčevog brega gde je lociran najveći broj klubova. Noćni klub je poznat po promocijama raznih brendova alkoholnih pića.

U ponudi

You don't have permission to register