TOP
Image Alt

Crna Gora

Crna Gora – biser Mediterana je po mnogo čemu posebna Smeštena je na jugu Jadranskog mora, pokriva svega oko 14.000 km2 i ima tek oko 670.000 stanovnika.
Kao retko gde, na malom prostoru mogu se pronaći  pitome plaže, bistra jezera, brze reke, predivne planine, kanjoni ali i brojni kulturno-istorijski spomenici.
U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor.
Sve to odlikuje Crnu Goru kao turisticku destinaciju koja ima dosta toga da pruži.

Dobre vode

Desetak kilometara južno od Bara nalaze se Dobre Vode sa peščano-šljunkovitom plažom.
Veliki Pijesak  spada u plaže I kategorije i jedna je od najlepših na južnom  Jadranu.  Na plaži se mogu iznajmiti suncobrani, ležaljke, čamci, pedaline…Pokraj plaže ima nekoliko  hotela, restorana, kafića, plažnih barova, poslastičara, prodavnica…
Zbog blizine planine Rumije i susretanja vazdušnih strujanja sa mora i sa Skadarskog jezera  klima je izuzetno prijatna  i naročito pogodna za decu i osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja.

U ponudi:

You don't have permission to register