Shopping u Parndorfu i poseta Beču

 

Christmas Late Night Shopping  07.11-09.11.2018.

30.11.-02.12.2018.

07.12.-09.12.2018.

14.12.-16.12.2018.

21.12.-23.12.2018.

 

Tržni centar Parndorf se nalazi na oko 60 km od Beča (na granici Austrije i Madjarske) i jedan je od najvećih u regiji. Pripada grupaciji McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima preko 15 outlet centara. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. U njemu se mogu naći brendovi kao što su: Armani, Burberry, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Atmosfera centra je veoma prijatna i opuštajuća.
Beč- „grad muzike” je glavni grad Austrije. Grad turizma Beč može da se pohvali širokom ponudom umetnosti i kulturnih sadržaja, mnogim istorijskim znamenitostima, a posetioci ga doživljavaju gostoljubivim, šarmantnim, simpatičnim i kultivisanim. Beč je grad koji poseduje starinski šarm, a istovremeno i savremen i moderan grad sa mladom, inovativnom kulturno-umetničkom scenom i gomilom lokala, kafića i restorana za sladokusce. Ovo je Vaš dan – iskoristite ga maksimalno!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan
Polazak iz Beograda sa perona Turističkog terminala Laste na autoputu oko 23h, nastavak putovanja ka Novom Sadu. Iz Novog Sada polazak oko 00:15h sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive. (Za Christmas Late Night Shopping polazak je u sredu oko 21h iz Beograda sa Lastinog terminala) Tačna satnica biće poznata jedan dan pred put.  Putovanje preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora.
2. dan
Dolazak u Parndorf, slobodno vreme za shopping. U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika, organizovaće se fakultativni odlazak do Beča ili do tržnog centra “SCS” oko 13h. Po dolasku u Beč može se posetiti trgovačka ulica Mariahilfer strasse, gde se nalazi veliki broj prodavnica, butika i restorana. Polazak iz Parndorfa u popodnevnim satima. Noćna vožnja sa usputnim stajanjima.
3. dan
Dolazak u Novi Sad u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA po osobi za polaske iz Novog Sada i Beograda:

24€/po osobi

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • vožnja udobnim autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…), solo ili dabldeker
 • usluge pratioca grupe za vreme putovanja i izleta
 • troškovi organizacije i vođstva puta.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • fakultativna poseta Beču (10€ po osobi, fakultativa se organizuje za najmanje 20 prijavljenih putnika)
 • fakultativni izlet SCS (10€ po osobi, fakultativa se organizuje za najmanje 20 prijavljenih putnika)
 • individualni troškovi putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 •  30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Euro Bank)

NAPOMENE:

 • zbog poštovanja satnice i programa putovanja ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu zbog regulisanja povraćaja sredstava, po osnovu „tax free“
 • za ovo putovanje državljanima Republike Srbije je potreban “crveni” biometrijski pasoš.
 • preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropsku unije (rok važenja pasoša, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
 • Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.  U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM

Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010.